sâmbătă, 24 octombrie 2009

FREE GIGI!

Nu, nu sunt un stelist înrăit, am fost doar la câteva meciuri cu Steaua în toată viaţa mea, şi am fost şi la meciul cu Fenerbahce, când şi-au luat-o cu 0-1, dar acum înţeleg toţi suporterii care îi transmit mesaje draguţe lu' Gigel (îi înţelegeam şi înainte, dar altceva e când eşti lângă ei în timp ce negociază cu Gigi pentru un sex oral). Am fost să văd meciul la peluză, cu un prieten din galerie, am negociat şi eu cu Gigi pentru mai multe lucruri: un mormânt frumos, un sex oral sau chiar o afacere în care Gigel ar fi vândut Steluţa lui iubită. În dimineaţa asta am primit un mesaj care conţinea şi "Eşti un huligan". Bă dă-o dracu'! Am intrat pe gsp.ro şi spunea aşa acolo, i-auzi:
"DUPĂ MECIUL CU FENERBAHCE, STEAUA A DECIS SĂ INTERZICĂ ÎNCĂ 1.500 DE SUPORTERI
EPURĂRILE CONTINUĂ!

Toţi cei care au luat loc la cele două peluze joi seară nu vor mai putea să-şi ia tichete la viitoarele jocuri din Ghencea, datele lor fiind deja introduse în calculatoarele care emit bilete. "Cei 1.300-1.400 de la Peluza Nord şi cei 100-200 de la Sud m-au înjurat non-stop, îi vom bloca" a fost ordinul lui Becali către subalternii săi.

Mai mult, lista se va îngroşa în zilele viitoare pentru că Becali vrea să obstrucţioneze accesul în arenă şi celor care au stat la tribuna a II-a şi l-au înjurat. "Ne vom uita pe casete, îi vom identifica pe cei care au scandat şi îi vom interzice şi pe aceia", a declarat Becali. Cu totul, tabelul indezirabililor va conţine minimum 3.000 de persoane."

CONCLUZIA? Da bă sunt un huligan! Aurash zicea ca e mişto! Eu zic să vă feriţi de mine pe stradă ca vă bat de vă sună apa în cap!
Şi pentru că sunt un huligan vă întreb CINE SUGE PULA? Şi pentru că voi nu sunteţi huligani, răspund tot eu...GIGI!!! (eh, îmi oferă şi mie chestia asta nişte privilegii).

Niciun comentariu: