miercuri, 1 iulie 2009

Daaaaaaaaa....

Băh, ştiţi reclama aia de la Măgura în care o tipă spune cam cum ar vrea sa fie iubitul ei? Am înţeles de la multe fete că e descrierea perfectă pentru ce vor ele. Băh, nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre reclama care descrie perfect ce vor bărbaţii...măcar ne înţelegem între noi. Nu mai am ce spune. Pentru femei: învăţaţi, iar pentru bărbaţi: Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Da băh daaaaaaa....

2 comentarii:

Daphne spunea...

ma, toti va ganditi la voi:)) tipic barbatesc:P

p.s. noi, femeile nu ne gandim niciodata la noi, scuze, la voi :D

The Special One spunea...

Subiectu' meu preferat: comportamentul uman.

Asta e vrajeala pe care nici macar ele nu o cred. Cum adica sunt adica sunt de acord cu reclama? E ca si cum Freud a ramas tampit degeaba ca nu si-a dat seama ce vor femeile, si desteptele de ele dintr-o data si-au dat seama ce vor: comportamentul personajelor din reclama la prajitura aia, pe care nici macar n-am gustat-o pana acum :D.

Ele habar n-au ce vor, nici nu vor stii vreodata, nici macar nu vor sa stie vreodata ce vor de la absolut orice, nu neaparat de la un barbat.

Asa ca sa nu le crezi ce spun... o femeie o judeci dupa fapte nu dupa vorbe ;).

Ele sunt facute sa fie indrumate, si daca reclama aia le spune ca ele asa vor sa fie iubitul lor, pai ele sunt de acord. Dar... ceea ce zic ele ca vor, este si ceea ce au cu adevarat nevoie? Cred ca nu.

Cat despre cealalta reclama, la Axe, e varza si ea. Se vrea a fi dorinta barbatilor in ceea ce priveste comportamentul femeilor fata de comportamentul nostru cat se poate de normal? Sper sa fie un pamflet, pe mine unu nu ma repreznta; chiar as vrea sa fie indignata de unele chestii, pentru ca asa este ea ca femeie, daca s-ar comporta ca tipele din reclame, ar fi barbati cu vagin, iar eu unu nu sunt gay :D.

Subiectul este vast, dar ideea de baza e asa: intelege, accepta, mergi mai departe. Adica sa luam lucrurile ca atare.

Am scris si eu ceva de genu acum vreo 2 ani, despre comportamentul femeilor, si sor-mea mi-a lasat comm scurt care s-ar traduce cam asa: indeferent daca stim sau nu ce vrem, daca dorim ca ceilalti sa se comporte altfel, cerost are sa va bateti capu cu chestia asta? Crezi ca daca se dezbate subiectu; lucrurile se vor schimba? Crezi ca daca se dezbate subiectul, noi dintr-o data, vom sti ce vrem? Dintr-o data voi nu ve-ti mai fi porci? Are dreptate... totul este relativ...

Sa spunem ca reclamele sunt doar funny, da nimic mai mult.